antivlooi shampoo
pink-wave

Enig resultaat

19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Snel en effectief afrekenen met vlooien? Gebruik Flea Away Shampoo! Deze shampoo bevat alleen natuurlijke ingrediënten en...Meer lezen

Chōmi Dog & Cat Flea Away Shampoo

19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Dit zeggen onze klanten

wave-golf-bottom-white
cat_dog_4

Meestgestelde vragen

Onze verzorgingsproducten hebben een hoog terugvettende werking. De huid en vacht van een hond zijn vettig en het is belangrijk om dit niet te verstoren. 

Dit komt doordat we werken met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn nooit exact hetzelfde

De vlooienshampoo werkt direct tijdens het wassen. Het werkt op een natuurlijke manier. Niet zoals andere vlooienmiddelen met een gifstof die langer doorwerkt. Na het wassen met onze vlooienshampoo is het huisdier minder aantrekkelijk voor vlooien. 

Naar onze servicepagina
wave-golf-bottom-white

Vlooienmiddelen die lief zijn voor de huid van jouw hond

Misschien ken je het wel, jouw hond zit de hele dag als een gek te krabben. Ineens kom je erachter welke yoga-poses jouw dier allemaal kan aannemen om alle hoekjes te bereiken. De nood is hoog, maar je wilt niet naar een chemisch vlooienmiddel grijpen. Onze vlooienshampoos bieden dé uitkomst voor jouw hond. De shampoo werkt door middel van verschillende etherische oliën waardoor vlooien zich niet welkom voelen. Zo pak je de vlooi bij de spreekwoordelijke staart! 

Waarom vlooienshampoo gebruiken voor jouw hond?

Vlooien komen nooit in hun eentje. Als je er één ontdekt bij jouw hond, zijn er altijd meer. Een soort vlooienkudde. Het is dus belangrijk om snel te handelen en jouw viervoetige vriend snel zijn verdiende verlichting te geven. Als een hond langdurig last heeft van vlooien, kan het vele krabben zelfs leiden tot wondjes. Onze vlooienshampoo is veilig te gebruiken voor honden vanaf zes weken. Het doodt niet alleen de vlooien, maar maakt de hond ook minder aantrekkelijk voor vlooien. Vergeet je ook niet de leefomgeving van de hond, zoals de vloer(bedekking) en zijn mand te behandelen? Het grootste deel van de vlooienpopulatie verstopt zich immers daar.