antivlooi shampoo
pink-wave

Enig resultaat

Vlooienshampoo voor honden kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hier vind je de beste vlooienshampoo voor je hond om de vlooien effectief te bestrijden. Bij Chōmi staat de gezondheid van jouw huisdier voorop en juist daarom hebben we een antivlooienshampoo voor jouw hond ontwikkeld dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten! Probeer onze vlooienshampoo vandaag nog, zodat je hond snel kan genieten van een frisse en schone vacht zonder vlooien.

Waarom honden vlooienshampoo gebruiken?

Heeft jouw hond vlooien? Vlooien zijn nare kriebelbeestjes die zich overal verstoppen. Denk aan de vacht van je harige huisdier, maar ook aan de leefomgeving. Vlooien komen overigens nooit in hun eentje. Als je er één ontdekt bij jouw hond, zijn er altijd meer. Geen wonder dat vlooien je hond een vervelende jeuk kunnen bezorgen. Het vele krabben kan zelfs leiden tot vervelende wondjes!

Het is dan ook belangrijk om snel te handelen en jouw viervoetige vriend snel zijn verdiende verlichting te geven. Gelukkig biedt Chōmi dé oplossing in de vorm van onze 100% natuurlijke vlooienshampoo voor jouw hond. Een natuurlijk anti-vlooienmiddel dat jouw hond snel en effectief verlost van vlooien en die vervelende jeuk.

Natuurlijke en effectieve antivlooienshampoo

Wil jij snel en effectief vlooien natuurlijk bestrijden bij je hond? Probeer dan onze Flea Away Shampoo! Onze shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor het natuurlijke vlooienmiddel de vacht van je huisdier niet uitdroogt en de natuurlijke vetlaag beschermt. Het natuurlijke vlooienmiddel voor je hond doodt niet alleen de vlooien, maar maakt de hond ook minder aantrekkelijk voor vlooien door middel van verschillende etherische oliën. Vergeet niet om na het wassen van je hond ook de ligplekken van je harige vriend te behandelen om de omgeving vlo-vrij te houden. Het grootste deel van de vlooienpopulatie verstopt zich immers daar. Het natuurlijke middel tegen vlooien is overigens veilig te gebruiken voor puppy’s vanaf 6 weken oud.

Hoe gebruik je onze vlooienshampoo voor honden?

Om je hond te wassen met vlooienshampoo, volg je deze stappen:

  • Maak de vacht van je hond grondig nat.
  • Verdeel de vlooienshampoo gelijkmatig over de vacht en masseer het in.
  • Laat de shampoo 5-10 minuten zijn werk doen.
  • Spoel de shampoo grondig uit de vacht.
  • Droog je hond goed af en laat de vacht verder aan de lucht drogen.
  • Kam de vacht van je hond om het weer in model te brengen en om dode vlooien te verwijderen.

Vlooienshampoo voor honden kopen?

Bij Chōmi kun je vlooienshampoo voor honden van de beste kwaliteit kopen en dat voor een goede prijs. Een gezonde huid en vacht zijn net zo belangrijk voor hun welzijn als voeding en beweging. We bieden alleen hoogwaardige vlooienshampoos aan die vrij zijn van schadelijke stoffen. Zorg ervoor dat je hond weer zorgeloos kan genieten van zijn of haar dagelijkse avonturen! Bij ons kun je veilig betalen met diverse betaalmethodes, zoals iDeal, Bancontact, Klarna en meer. Heb je nog vragen over onze producten of over je hond? Neem dan gerust contact met ons op, we staan klaar om je te helpen.

Anti vlooien hond

200ml
9,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Snel en effectief afrekenen met vlooien? Gebruik Flea Away Shampoo! Deze shampoo bevat alleen natuurlijke ingrediënten en...Meer lezen

Chōmi Dog & Cat Flea Away Shampoo

9,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Dit zeggen onze klanten

wave-golf-bottom-white
cat_dog_4

Meestgestelde vragen

Onze verzorgingsproducten hebben een hoog terugvettende werking. De huid en vacht van een hond zijn vettig en het is belangrijk om dit niet te verstoren. 

Dit komt doordat we werken met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn nooit exact hetzelfde

De vlooienshampoo werkt direct tijdens het wassen. Het werkt op een natuurlijke manier. Niet zoals andere vlooienmiddelen met een gifstof die langer doorwerkt. Na het wassen met onze vlooienshampoo is het huisdier minder aantrekkelijk voor vlooien. 

Naar onze servicepagina
wave-golf-bottom-white

Vlooienmiddelen die lief zijn voor de huid van jouw hond

Misschien ken je het wel, jouw hond zit de hele dag als een gek te krabben. Ineens kom je erachter welke yoga-poses jouw dier allemaal kan aannemen om alle hoekjes te bereiken. De nood is hoog, maar je wilt niet naar een chemisch vlooienmiddel grijpen. Onze vlooienshampoos bieden dé uitkomst voor jouw hond. De shampoo werkt door middel van verschillende etherische oliën waardoor vlooien zich niet welkom voelen. Zo pak je de vlooi bij de spreekwoordelijke staart! 

Waarom vlooienshampoo gebruiken voor jouw hond?

Vlooien komen nooit in hun eentje. Als je er één ontdekt bij jouw hond, zijn er altijd meer. Een soort vlooienkudde. Het is dus belangrijk om snel te handelen en jouw viervoetige vriend snel zijn verdiende verlichting te geven. Als een hond langdurig last heeft van vlooien, kan het vele krabben zelfs leiden tot wondjes. Onze vlooienshampoo is veilig te gebruiken voor honden vanaf zes weken. Het doodt niet alleen de vlooien, maar maakt de hond ook minder aantrekkelijk voor vlooien. Vergeet je ook niet de leefomgeving van de hond, zoals de vloer(bedekking) en zijn mand te behandelen? Het grootste deel van de vlooienpopulatie verstopt zich immers daar.