Met Chōmi’s brokken heeft Diesel geen last meer van voedselintoleranties

Diesel is een vrolijke hond van 5 jaar. Sinds een tijdje leek hij ineens bepaalde intoleranties te hebben voor voedsel. Na het eten werd hij misselijk en dit werd regelmatig gevolgd door braken. We hebben hierna verschillende andere merken geprobeerd maar het bleef gebeuren. Ik kwam erachter dat honden op latere leeftijd bepaalde voedselintoleranties kunnen ontwikkelen. Daarom ging ik op zoek naar voer met een kleinere kans op intoleranties. 

Cat Dog 1

Mijn beste maatje wordt niet meer tegengehouden door misselijkheid

Chōmi’s voeding is natuurlijkeen bevat geen onnodige ingrediënten. Alle ingrediënten hebben gezondheidsvoordelen! Het proberen waard dacht ik! Eigenlijk meteen na de eerste keer eten merkte ik verbetering. Waar Diesel eerst na het eten een rustig plekje op zocht, speelt hij nu meteen vrolijk verder. Ook heeft hij sinds ik hem Chōmi voer geef niet meer gebraakt. Wat een verademing! Zowel voor Diesel als voor mij. Wij willen niets anders meer!

Een reactie op “Het verhaal van Diesel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit zeggen onze klanten