Senna is eindelijk van haar darmproblemen af!

Senna houdt van eten en schokt haar eten het liefst in een paar seconden naar binnen. Het eten zelf is dus geen probleem, de gevolgen van het eten wel. Al zolang ik me kan herinneren heeft Senna last van haar darmen. Soms heeft ze een paar dagen obstipatie en de andere keer juist weer dunne ontlasting. Soms merkte je ook echt aan haar dat ze pijn had aan haar darmen. Toen ben ik gaan uitzoeken waar dit aan kon liggen. Ik kwam erachter dat veel voedingsmerken kunstmatige ingrediënten in het voer stoppen. Ook zit er vaak graan in hondenvoeding, terwijl dit niet bij hun natuurlijke eetpatroon past. Ik was vastberaden om op zoek te gaan naar een merk dat rekening hield met de natuurlijke behoefte van honden.

Hond Bruin 800

Mijn zoektocht eindigde bij Chōmi

Op de website van Chōmi las ik dat ze hun voeding nauw afstellen op de natuurlijke behoefte van een hond. Én dat ze werken met natuurlijke ingrediënten. Mijn interesse was gewekt! Ik plaatste mijn bestelling en de volgende dag was het binnen. Zoals gewoonlijk, kon Senna niet wachten om het op te eten. Op aanraden van de voedingsdeskundige van Chōmi verving ik steeds een groter deel van haar oude voer met voer van Chōmi. Zo kon Senna’s lichaam rustig wennen. Na ongeveer een week begon ik grote verbeteringen te zien. Senna werd vrolijker en energieker, ze werd speelser dan ooit! Ook haar ontlasting verbeterde aanzienlijk. Ze kon zonder problemen elke dag ontlasten en het rook een stuk minder sterk. Senna en ik zijn enorm tevreden met de brokken van Chōmi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit zeggen onze klanten