Sok was een moeilijke eter totdat we Chōmi ontdekten.

Mijn kat Sok is inmiddels 2 jaar en is altijd al een moeilijke eter geweest. Of misschien juist een echte fijnproever? Ze liet haar eten vaak staan als ze het niet eens was met de smaak. Hierdoor ben ik allerlei merken en smaken gaan uitproberen. Soms lijkt het met een bepaald merk een tijdje goed te gaan, maar besluit ze na een tijdje toch dat ze er klaar mee is. 

Seizoenseter

Vooral in de zomer was het feest, het leek wel of ze dan nog minder eetlust had. Zelfs voor kattensnoepjes was ze niet meer te porren. Op deze momenten maakte ik me echt zorgen of ze wel genoeg binnen kreeg. 

Image Cat 1Chōmi voeding bood gelukkig uitkomst!

Na een tijd van merken en smaken uitproberen, kwam ik uit bij Chōmi. Zelf ben ik steeds meer bezig met puur en natuurlijk eten. Zo ontstond het idee om voor Sok ook een merk te zoeken die geen kunstmatige ingrediënten bevat. Het Chōmi voer sloeg eigenlijk meteen aan! Sok’s eetmomenten zijn echt een feestje geworden. Ze komt meteen aangerend als ik haar voerbak ga vullen en eet alles op. Ik merk ook dat haar vacht meer is gaan glanzen. En ze heeft een stuk meer energie om buiten te ravotten en de held op sokken uit te hangen.

Een reactie op “Het verhaal van Sok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit zeggen onze klanten