image_cats_verzorging
pink-wave

Toont alle 4 resultaten

Kattenworst

200g
3,99 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Verwen je kat met een smakelijke kipworst vol met natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van je kat ondersteunen....Meer lezen

Gestoomde kattenworst met verse kip

3,99 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

  • Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen
  • Rechtstreeks uit de natuur
  • Graan- en glutenvrij
200g
4,49 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Verwen je kat met de Chōmi Lam Worst met 92% lam en natuurlijke ingrediënten is het een smakelijke aanvulling op droogvoer...Meer lezen

Gestoomde kattenworst met verse lam

4,49 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

  • Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen
  • Rechtstreeks uit de natuur
  • Graan- en glutenvrij
200g
3,99 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Verras je miauwende familielid met de Chōmi Rund Worst. Met 92% rundvlees en natuurlijke ingrediënten die de gezondheid...Meer lezen

Gestoomde kattenworst met verse rund

3,99 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

  • Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen
  • Rechtstreeks uit de natuur
  • Graan- en glutenvrij
200g
4,29 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Trakteer je harige vriend op de Chōmi Vis Worst. Een worst met 92% vis, bomvol natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan...Meer lezen

Gestoomde kattenworst met verse vis

4,29 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Dit zeggen onze klanten

Vandaag op het menu:
vers gestoomde worst

Net zoals voor ons, is het voor jouw kat ook gezond om een beetje af te wisselen qua voer! Gestoomde kattenworsten zijn de nieuwste trend in dierenvoeding, en niet zonder reden. Deze worsten zijn niet alleen heerlijk, maar bieden ook verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel rauw en bevroren vlees zoals BARF voor een kat.

Een van de belangrijkste voordelen van gestoomd vlees is de langere houdbaarheid. Rauw vlees kan snel bederven. Gestoomd vlees kan een langere tijd worden bewaard zonder dat het zijn smaak of voedingswaarde verliest. Dit maakt het een ideale optie voor baasjes die willen zorgen dat hun pluizige vriendje altijd genoeg hoogwaardige eiwitten binnenkrijgt. 

Wanneer vlees wordt gestoomd wordt het gekookt met behulp van vochtige warmte. Hierdoor behoud je de natuurlijke sappen en voedingsstoffen. Een ander voordeel van gestoomd vlees is de goede verteerbaarheid. De vochtige warmte die bij het stomen wordt gebruikt helpt de vezels in het vlees af te breken. Hierdoor is het gemakkelijk te verteren  voor jouw huisdier. Dit kan de spijsvertering ondersteunen en ervoor zorgen dat jouw dier het meeste uit zijn voedsel haalt. Geen after dinner dip meer voor jouw kat!

Bekijk onze kattenworsten
image_cats_accessoires
image_cat_1

Meestgestelde vragen over kattenworsten

Jouw kat mag worst dat voor het grootste deel uit vlees of vis bestaat en wat eventueel is aangevuld met ingrediënten die gezond zijn voor een kat. Bijvoorbeeld zeewier en rijstmeel.

Bekijk hiervoor de ingrediënten! Chōmi’s kattenworsten bestaan uit vlees, vis, groente en vitamines en mineralen.

De worsten worden gestoomd. Rauw vlees zoals BARF voor een kat kan gevaarlijke bacteriën bevatten, zoals Salmonella. Door te stomen worden deze gedood.  Daarom is het stomen van de worsten de beste en veiligste manier van bereiden, voor jouw viervoeter en voor jezelf.

Onze gestoomde worsten kunnen ongeopend buiten de koelkast of vriezer worden bewaard. Hierdoor bespaar je energiekosten en kun je ze gemakkelijk ergens mee naartoe nemen.

Naar onze servicepagina

Wat zit er in de worst voor katten?

Onze worsten voor katten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en geen onnodige toevoegingen. We hebben twee varianten: vleesworsten en visworsten. In de worsten zit 92% écht vers vlees of vis waardoor deze ongetwijfeld een grote favoriet worden van jouw pluizige viervoeter. Het vlees dat we in onze worsten gebruiken is van hoge kwaliteit en voldoet zelfs aan menselijke standaarden. Onze gestoomde worsten bevatten ook zeewier, een geweldige bron van voedingsstoffen voor katten. Zeewier is rijk aan eiwitten, vezels en vitaminen, en het kan helpen een gezonde huid en vacht te ondersteunen, evenals een sterk immuunsysteem. Zeewier kan ook de samenstelling van het speeksel veranderen, wat bijdraagt aan de vermindering van tandsteen. 

Onze worsten zijn graan- en glutenvrij, waardoor ze een geweldige optie zijn voor huisdieren met voedselovergevoeligheden. Bovendien bevatten ze geen kleur-, geur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen, waardoor ze een natuurlijke en gezonde keuze zijn. Het is voor jouw kat dus gezond én lekker om eens af te wisselen tussen kattenbrokken en onze worsten voor katten. Happy cat, happy life! 

Ook in te zetten voor het toedienen van medicijnen

Iets anders waar de worsten voor katten voor gebruikt kunnen worden: het toedienen van medicijnen! Doordat de worsten een wat zachtere structuur hebben kun je de medicijnen van je kat hierin duwen om het vervolgens aan je kat te geven. Wedden dat ‘ie niks door heeft. Ideaal!

Bekijk onze kattenworsten
image_cat_2
element_golf_top_white
Het betere vleesChōmi's écht verse vleesIngevroren vlees(steeds gebruikelijker)Vleesmeel(meest gebruikelijk)
Ingevroren geweest
100% graan- en glutenvrij
Zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen
Voldoen aan menselijke standaarden
Makkelijk verteerbaar
Een eigen voedingsdeskundige
wave-golf-bottom-white