Chōmi’s Affiliate Programma: 

Jouw Kans om te Schitteren in de Dierenwereld!

Verdien én Draag Bij aan Dierenwelzijn:

Is het niet geweldig als je betaald kunt worden terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het geluk en welzijn van huisdieren? Dat is precies wat Chomi jou biedt met ons unieke Affiliate Programma. Sluit je aan bij deze beweging en verdien niet alleen goed, maar maak ook een verschil in het leven van talloze huisdieren.

Om in te loggen in ons affiliate portaal, klik op de onderstaande knop. 

Open affiliate portaal

Perfect voor Dierenliefhebbers zoals Jij

Heb je een blog over huisdieren, een actieve social media account, een e-maillijst of ben je op een andere manier betrokken bij dieren? Of het nu gaat om een kennel, trimsalon of dierenasiel, met Chomi creëer je de perfecte synergie tussen passie en inkomen. Leid bezoekers naar Chomi.nl en zie hoe jouw inkomsten groeien met elke aankoop die zij doen!

Wat Biedt het Chomi Affiliate Programma?

  • Tot 20% Commissie: Profiteer van een royale 20% commissie op elke verkoop via jouw kanalen. Dit is een van de hoogste percentages in Nederland binnen de dierensupplementen sector.
  • Langdurige Beloningen: Verdien gedurende 180 dagen commissie op alle aankopen van jouw verwijzingen.
  • Herhaalaankopen = Meer Verdienen: Onze producten zijn zo effectief dat klanten blijven terugkomen. Dit betekent meer inkomsten voor jou, tot wel 365 dagen na hun eerste bezoek.
  • Divers Promotiemateriaal: Maak gebruik van ons uitgebreide assortiment aan promotiemateriaal, waaronder banners, tekstlinks en knoppen, om je publiek te bereiken en te boeien.
  • Maak een Positief Verschil: Sluit je aan bij onze missie om huisdieren gezonder en gelukkiger te maken met natuurlijke producten. Een mooie kans om echt iets goeds te doen!

Hoe werkt het? 

Affiliate marketing is een makkelijk en duidelijk proces. Je promoot onze producten op jouw kanaal/kanalen. Hierbij link je naar onze website. Per aankoop die via jouw website/link voortvloeit krijg je een commissievergoeding. 

Het fijne aan ons affiliate programma is dat je zoveel links kunt plaatsen als je wilt. Zodra je bij ons bent aangemeld, voegen we jouw website toe aan ons systeem. Elke aankoop die uit de link vanaf jouw kanaal voortvloeit wordt automatisch toegekend aan jouw partner account. 

 

Meld je aan!

Voel je Geweldig, Verdien en Help mee:

Doe mee met het Chomi Affiliate Programma en ervaar de voldoening van het ondersteunen van huisdieren en hun baasjes. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden en begin vandaag nog met verdienen!

Vragen of Meer Informatie?

Neem contact met ons op via [email protected]  en wij helpen je graag verder. Sluit je aan bij de Chomi-familie en maak het verschil!

Aanmelden
Cat_Dog_1

Onze producten

Wil je de perfecte balans vinden voor jouw viervoeter? Pawsome! Bekijk nu onze natuurlijk producten.

Hondenvoer Kattenvoer
Cat_Dog_4

Meestgestelde vragen

Nee, je zit niet vast aan een contract. Je mag de samenwerking op elk gewenst moment beëindigen. 

Nee, wij accepteren niet alle vormen van affiliate marketing. Chomi Pets behoud zich het recht om websites die zich richten op het verstrekken van kortingscodes, deals en aanbiedingen te weigeren. 

Als je geïnteresseerd bent om affiliate partner te worden. kan je via deze link je aanmelden. Ook kan je contact met ons opnemen via [email protected]  . 

Naar onze servicepagina
Element_Golf_Bottom-Pink