Alléén natuurlijke ingrediënten

Meer over onze ingrediënten
Home-Hero-Half-Dome_White
 • Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen
 • Rechtstreeks uit de natuur
 • Graan- en glutenvrij

Natuurlijk in alles
wat we doen

Chōmi staat voor balans. In de natuur staat alles met elkaar in verbinding en een onderlinge balans is hierbij essentieel. Hetzelfde geldt voor jouw huisdier. Chōmi helpt je deze balans te bereiken met gezonde voeding met natuurlijke ingrediënten. Lees hier meer over onze ingrediënten en hun functie. 

 • Natuurlijke producten
 • Ons vlees is niet ingevroren
 • Graanvrij
 • Stimuleert een gezonde werking van de darmen
 • Positief effect op huid en vacht
 • Verminderd geur van ontlasting
Wave-White-Top-Right

Ons voedsel bestaat onder andere uit

Ons voer bevat alles wat jouw viervoeter nodig heeft. Van vers vlees voor de spieropbouw tot glucosamine wat de aanmaak voor het beschermen van kraakbeen. Ons voer is een complete bron van voedingsstoffen waardoor het jouw dier aan niets ontbreekt. 

Wave-Golf-Bottom-White

Natuurlijk in alles wat we doen

Chōmi staat voor balans. In de natuur staat alles met elkaar in verbinding en een onderlinge balans is hierbij essentieel. Hetzelfde geldt voor jouw huisdier. Chōmi helpt je deze balans te bereiken. Onze kernwaarden staan hierin altijd central. Samen maken we Nederland hét land vol met happy honden en knappe katten!

Element_Golf_Top_White
 

Image Meat Chōwa

Image Meat Frozen

Image Meat Meal

Het betere vlees

Chōmi's écht
verse vlees

Ingevroren vlees

(steeds gebruikelijker)

Vleesmeel

(meest gebruikelijk)

Ingevroren geweest

Icon Compare CheckIcon Compare Check

100% graan- en glutenvrij

Icon Compare CheckIcon Compare Check

Zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen

Icon Compare Check

Voldoen aan menselijke standaarden

Icon Compare CheckIcon Compare Check

Makkelijk verteerbaar

Icon Compare CheckIcon Compare Check
Een eigen voedingsdeskundige Icon Compare Check
Element_Golf_Bottom-Pink

Toegewijd aan kwaliteit en voedselveiligheid

Bij Chōmi staat kwaliteit en voedselveiligheid op nummer één. We willen de gezondheid van jouw dier immers niet in gevaar brengen. Daarom hebben we zelfs aandacht voor de allerkleinste details. Zo bereiken wij de meest optimale kwaliteit en voedselveiligheid:

 • Al onze ingrediënten zijn 100% traceerbaar. Dit betekent dat alle grondstoffen die we gebruiken worden geanalyseerd en we minimaal twee jaar lang een monster bewaren. Hierdoor kunnen we de grondstof helemaal terug naar zijn oorsprong traceren. 
 • Chōmi gebruikt enkel hoogwaardige grondstoffen. Wij vinden het belangrijk dat alle ingrediënten die we gebruiken direct bijdragen aan de gezondheid van jouw viervoeter. Daarom gebruiken we enkel grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit omdat daar de meeste voedingsstoffen in zitten. 
 • We werken met een strenge leveranciersselectie. We willen alleen samenwerken met leveranciers die onze visie op dierenvoeding delen en die werken met natuurlijke producten. Daarom gaan al onze leveranciers door een strenge selectie heen voordat we besluiten met ze samen te willen werken. 

Daarnaast blijven we constant controles en tests uitvoeren om te bepalen of onze hoge standaarden op ieder moment gewaarborgd blijven. Zo kun je bij Chōmi terecht voor échte natuurlijke, gezonde voeding. Zonder concessies. 

Meer over Chōmi
Cat_Dog_6
Cat_Dog_5

Toegewijd aan kwaliteit en voedselveiligheid

Bij Chōmi gaan we voor een gezond en lang leven voor alle honden en katten in Nederland. Dit bereiken we niet zomaar. Hiervoor is de juiste balans nodig in voeding, verzorging, aandacht en beweging. Een volledige afstemming op de natuurlijke behoeften van onze huisdieren. Een groot deel van de gezondheidsproblemen van huisdieren kan namelijk worden voorkomen door goede voeding. Al onze producten worden ondersteund door onze rijke kennis over dierenvoeding en -zorg, afkomstig uit een netwerk van dierenartsen, voedingsdeskundigen en trimmers.

Happy pet = happy life. Een gezond en lang leven van huisdieren begint bij hun baasjes. Bij jou dus! Wij zijn met Chōmi jouw gids naar een lang en gezond leven voor jouw huisdier. Naast onze natuurlijke producten bieden we ook een digitale omgeving waar je alles vindt om je huisdier in balans te houden. Denk aan eetschema’s, verzorgingstips én toegang tot een hechte online community.

Meer over Chōmi
Cat_Dog_4

Meestgestelde vragen

Vanaf het verpakken ongeveer 18 maanden op een koele, droge en donkere plek. De precieze datum vind je op de THT-datum op de verpakking. Na openen kun je het voer nog drie maanden bewaren. Maar wij wedden dat jouw viervoeter het voor die tijd al heeft opgesnoept! 

Het belangrijkste verschil is dat het vlees in onze producten nooit ingevroren is geweest en dus écht vers is. Daarnaast is het gemaakt zonder kunstmatige smaakstoffen, geurstoffen en vulmiddelen. Puur natuur!

Onze producten worden geproduceerd met hernieuwbare energie. Ook doen we aan het terugwinnen van warmte. Chōmi is goed voor jouw huisdier én de natuur!

Onze producten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitscontroles. Alle producten doorlopen dezelfde procedures als het eten voor mensen. Human grade voedsel noemen we dat.

Alle grondstoffen komen uit Europa en worden binnen Europa geproduceerd.

Dat komt omdat we geen kunstmatige kleurstoffen gebruiken en er verschillende soorten vlees worden gebruikt. Lekker natuurlijk!

Niet ingevroren, maar het écht verse vlees wordt direct verwerkt tot onze brokken. Rechtstreeks in de voerbak van jouw beste vriend.

Allergie-vriendelijk en lief voor de buik van jouw huisdier.

Wij helpen je graag een pootje. Vraag een gratis consult aan met één van onze specialisten.

Aan onze producten wordt niet gesleuteld. Alles is van natuurlijke afkomst. 

Naar onze servicepagina
Wave-Golf-Bottom-White

Dit zeggen onze klanten