Betalen in onze webwinkel

In de Chōmi webshop kun je op verschillende manieren de betaling van jouw aankoop voldoen. Hieronder vertellen we meer over elke betaalmethode die we aanbieden:

iDeal

iDeal maakt het gemakkelijk, veilig en vertrouwd om jouw online aankopen te betalen. Betaal in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van jouw bank specifieke beveiligingsmethodes. Als internetbankierder is iDeal direct te gebruiken zonder registratie of aanmelding.

Bancontact

Met Bancontact kan je op een betrouwbare, veilige en gemakkelijke manier je online aankopen bij ons betalen. Betaal in jouw vertrouwde betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact zonder je te registreren of speciale software te installeren.

Achteraf betalen met Klarna

Wil je liever achteraf betalen? Dit kan met Klarna. In dat geval verzenden we jouw producten voordat de betaling is voltooid. Je ontvangt een e-mail van Klarna met je factuur en betalingsgegevens zodra je bestelling is verzonden. Klarna is een bedrijf dat achteraf betalingen verwerkt. Deze factuur dient dan binnen 30 dagen betaald te worden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze betalingsmogelijkheid.

In 3 delen betalen met Klarna 

Betaal je jouw bestelling liever in delen? Met Klarna “Betaal in 3 delen” kan dit. Zodra we jouw bestelling hebben verstuurd, ontvang je een e-mail van Klarna met de data van de geplande betalingen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch door Klarna worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze betalingsmogelijkheid.

Creditcard Mastercard/Visa/American Express 

Je kunt bij Chōmi ook betalen met een creditcard van Maestro, Visa of American Express. Voer hiervoor de gegevens in die bij jouw creditcard horen. Vervolgens kun je hiermee je betaling voldoen. Betalen met creditcard is een veilige betaalmethode.

Bankoverdracht

In het geval van een bankoverschrijving informeren wij je per e-mail over de betaalinstructies. Je kunt eenvoudig geld overmaken via jouw eigen bank. Wij zullen je bestelling verwerken en ervoor zorgen dat het pakket verzonden wordt zodra jouw betaling is ontvangen.

SOFORT Banking

SOFORT Banking lijkt sterk op iDeal. Met deze betaalmethode kun je betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Als internetbankierder kun je zonder registratie of aanmelding direct gebruik maken van SOFORT Banking.

Apple pay

Apple Pay is een wereldwijde betaaldienst van Apple die beschikbaar is voor gebruikers met Apple-apparaten zoals de iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook. Het biedt mobiele betalingen als een handige en veilige optie voor consumenten.