image_dogs_verzorging
home-hero-half-dome_white
  • Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen
  • Rechtstreeks uit de natuur
  • Graan- en glutenvrij
200ml
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Verdiep de kleur van elke vachttint met de Furtastic Color Shampoo, ideaal voor meerkleurige vachten. Deze shampoo zorgt...Meer lezen
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

30ml
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Met Friendly Parfum geef je jouw viervoeter een huidvriendelijke geurervaring. De Meer lezen
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

30ml
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Happy Parfum is een honden parfum op waterbasis voor jouw hond of kat. Het...Meer lezen
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Dit zeggen onze klanten

cat_dog_4

Meestgestelde vragen

Onze verzorgingsproducten hebben een hoog terugvettende werking. De huid en vacht van een hond zijn vettig en het is belangrijk om dit niet te verstoren. Zo laat je jouw hond shinen.

Elke hond moet wel eens gewassen worden. Per hond verschilt dit aantal. Een kortharige hond hoeft normaal gesproken maar 2 tot 4 keer per jaar te worden gewassen. Honden die regelmatig vies worden en veel vuil in de vacht vasthouden mogen vaker worden gewassen. 

Dit komt doordat we werken met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn nooit exact hetzelfde

Bij langharige honden raden wij het na elke wasbeurt aan. Zo voorkom je klitten en behouden ze hun stralende vacht. Bij kortharige honden kan je het gebruiken als de vacht wat droger aanvoelt.

Dit verschilt per shampoo en kun je terugvinden in de gebruiksaanwijzing. 

Alles kan natuurlijk, maar dit is niet aan te raden. Mensenshampoo heeft een andere pH-waarde dan hondenshampoo. Dit is niet goed voor de huid en vacht van jouw hond.

Dieren hebben, net als wij, te maken met oorsmeer. Als je dit niet af en toe schoonmaakt, kan dit ophopen en kan er een prop ontstaan in het oor van jouw dier. Onze druppels zijn er om dat te voorkomen! 

Als jouw hond veel buiten is, is de kans groot dat er vuil in de ogen terecht komt. Er kan bijvoorbeeld zand in komen na een sprintje op het strand. Onze oogdruppels kunnen gebruikt worden om dit schoon te maken zodat er geen ontstekingen of andere narigheid ontstaat.

Naar onze servicepagina
wave-golf-bottom-white

De basis van verzorging van jouw hond

Als je een hond in huis haalt, wil je die natuurlijk de best mogelijke verzorging bieden. Bij Chōmi hebben we alles voor de vacht, het gebit, de oren en ogen van jouw huisdier. Zoals bij al onze producten gebruiken we voor onze dierenverzorging ook alleen het goede dat de natuur te bieden heeft. Wel zo fijn!

Goede verzorging van jouw hond begint bij goede voeding, maar eindigt daar niet. Je mag het gebit, de vacht en de oren en ogen van jouw viervoetige vriend ook zeker niet vergeten. Neem je hond eens grondig onder handen met een uitgebreide wasbeurt, daarna een lekkere gebitsreiniging, dan een uitgebreide oog- en oorverzorging om vervolgens af te sluiten met een paar spraytjes parfum. Hierna is jouw hond heerlijk schoon en verzorgd en kan jij genieten van een lekker ruikende huisgenoot. Zo leuk kan dierenverzorging zijn!