antivlooi shampoo
pink-wave

Enig resultaat

Vlooienshampoo voor katten

200ml
19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Snel en effectief afrekenen met vlooien? Gebruik Flea Away Shampoo! Deze shampoo bevat alleen natuurlijke ingrediënten en...Meer lezen

Chōmi Dog & Cat Flea Away Shampoo

19,95 incl. BTW

Op vooraad

Morgen in huis

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk anti-vlooien middel voor je kat

Vlooien bij je kat is geen pretje. De beestjes kunnen aanvoelen als muggenbulten en je kat kan last hebben van hevige jeuk. De nood is hoog maar helaas zijn er veel middelen op de markt die vol zitten met chemische stoffen die de huid en vacht van jouw trouwe viervoeter kunnen beschadigen. De natuurlijke anti-vlooienshampoo (kat) van Chōmi biedt dé uitkomst!

Bij Chōmi staat de gezondheid van jouw huisdier voorop en juist daarom hebben wij een anti-vlooienmiddel voor jouw kat ontwikkeld dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten! Wil je meer weten over ons product of over anti-vlooien middel in het algemeen? Lees dan snel verder.

Vlooienshampoo die lief is voor de huid van jouw kat

Wil jij snel en effectief vlooien natuurlijk bestrijden bij je kat? Probeer dan onze Flea Away Shampoo! Onze shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor het natuurlijke vlooienmiddel de vacht van je huisdier niet uitdroogt en de natuurlijke vetlaag beschermt. Het natuurlijke vlooienmiddel voor je kat doodt niet alleen de vlooien, maar maakt de kat ook minder aantrekkelijk voor vlooien door middel van verschillende etherische oliën. Vergeet niet om na het wassen van je kat ook de ligplekken van je harige vriendje te behandelen om de omgeving vlo-vrij te houden. Het grootste deel van de vlooienpopulatie verstopt zich immers daar. Het natuurlijke middel tegen vlooien is overigens veilig te gebruiken voor kittens vanaf 6 weken oud.

Heb jij vlooien gevonden bij je kat en wil je deze op natuurlijke wijze bestrijden? Bestel dan direct het beste vlooienmiddel voor je kat van Chōmi!

image_cat_1

Meestgestelde vragen

Onze verzorgingsproducten hebben een hoog terugvettende werking. De huid en vacht van een kat zijn vettig en het is belangrijk om dit niet te verstoren. 

Dit komt doordat we werken met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn nooit exact hetzelfde

Dit verschilt per shampoo en kun je terugvinden in de gebruiksaanwijzing. 

De vlooienshampoo werkt direct tijdens het wassen. Het werkt op een natuurlijke manier. Niet zoals andere vlooienmiddelen met een gifstof die langer doorwerkt. Na het wassen met onze vlooienshampoo is het huisdier minder aantrekkelijk voor vlooien. 

Naar onze servicepagina
wave-golf-bottom-white

Waarom anti-vlooienmiddel voor je kat gebruiken?

Heeft jouw kat vlooien? Vlooien zijn nare kriebelbeestjes die zich overal verstoppen. Denk aan de vacht van je pluizige huisdier, maar ook aan de leefomgeving. Vlooien komen overigens nooit in hun eentje. Als je er één ontdekt bij jouw kat, zijn er altijd meer. Geen wonder dat vlooien je kat een vervelende jeuk kunnen bezorgen. Het vele krabben kan zelfs leiden tot vervelende wondjes!

Het is dan ook belangrijk om snel te handelen en jouw viervoetige vriendje snel zijn verdiende verlichting te geven. Gelukkig biedt Chōmi dé oplossing in de vorm van onze 100% natuurlijke vlooienshampoo voor jouw kat. Een natuurlijk anti-vlooienmiddel dat jouw kat snel en effectief verlost van vlooien en die vervelende jeuk. Purrr-fect!

Bestel het beste anti-vlooienmiddel voor jouw kat bij Chōmi!

Bij Chōmi weten we dat jouw katachtige vriendje meer nodig heeft dan alleen goede voeding en beweging. Een gezonde huid en vacht zijn net zo belangrijk voor hun welzijn. Daarom geloven we bij Chōmi dat onze 100% natuurlijke anti-vlooien shampoo bijdraagt aan een goede verzorging.

Wil jij vlooien bestrijden bij je kat op natuurlijke wijze of heb je persoonlijk advies nodig? Ons deskundige team staat altijd voor je klaar. Ontdek ons assortiment, bestel het beste middel tegen vlooien voor je kat en zorg ervoor dat jouw kat weer zorgeloos kan genieten van zijn of haar dagelijkse avonturen!