Graanvrij hondenvoer  wordt steeds populairder. En dat is niet zonder reden. Hondenvoer zonder granen  zou namelijk beter zijn voor de gezondheid. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van graanvrij hondenvoer? In dit artikel vertellen wij je alles over graanvrij hondenvoer en de voordelen hiervan voor jouw trouwe viervoeter.

Waarom graanvrij hondenvoer? 

Honden zijn van nature echte vleeseters en smulden vroeger van planten die al voorverteerd waren door hun prooi. Simpel gezegd: pure voeding. Helaas bevat hondenvoeding tegenwoordig veel ingrediënten die niet zo goed zijn voor de buik van je viervoeter. Granen zijn rijk aan koolhydraten, maar ook behoorlijk moeilijk verteerbaar voor honden. Dit kan leiden tot een overgevoeligheid voor graan waardoor je hond vervelende klachten ervaart zoals jeuk, haaruitval, darmproblemen en zelfs braken. Dit geeft dan ook direct antwoord op de vraag waarom je graanvrij hondenvoer aan je puppy  of hond moet voorschotelen.

Blijf dicht bij de essentie van jouw huisdier en gun jouw harige vriendje het allerbeste: graanvrij hondenvoer met een hoog vleesgehalte  en zonder kunstmatige toevoegingen. Vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden zijn ingrediënten waar jouw hond van gaat watertanden.

De voordelen van graanvrij hondenvoer

Graan- en glutenvrij hondenvoer  is niet alleen superlekker, maar heeft ook allerlei gezondheidsvoordelen voor jouw hond. Ontdek hieronder welke voordelen jouw trouwe viervoeter zal ervaren wanneer hij geniet van hondenvoer zonder graan:

  • Minder ontlasting. Doordat graan- en glutenvrij hondenvoer boordevol verse en dierlijke ingrediënten zit, wordt er meer voeding opgenomen in het lichaam en is het makkelijk verteerbaar. Hierdoor vermindert de ontlasting.
  • Minder haaruitval. Het hondenvoer van Chōmi zit vol goede voedingsstoffen, wat een basis legt voor een gezonde vacht die minder snel uitvalt.
  • Een gezonde huid. Als een hond een allergie voor granen of gluten ontwikkelt, kan het zijn dat jouw viervoeter veel last heeft van jeuk en een geïrriteerde huid. Een aangepast dieet kan dan de oplossing zijn.
  • Meer energie. Het graan- en glutenvrije hondenvoer zit boordevol voedingsstoffen en is gemakkelijk verteerbaar, wat ervoor kan zorgen dat je hond meer energie krijgt.

Minder gevoelig voor allergieën. Veel honden hebben last van een allergie voor granen en gluten. Door preventief graan- en glutenvrij hondenvoer te geven, voorkom je dat je hond een allergie ontwikkelt voor deze voedingsstoffen.

Graan- en glutenvrij hondenvoer van Chōmi

Elke hond heeft zijn eigen smaak en voorkeuren als het om voeding gaat. Als baasje wil je natuurlijk het beste voor je harige vriendje en dat kan een flinke uitdaging zijn. Maar geen zorgen, bij Chōmi begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we speciale graan- en glutenvrij hondenvoer ontwikkeld die niet alleen lekker is, maar ook nog eens heel gezond zijn voor jouw trouwe viervoeter. Onze hondenvoeding zit namelijk boordevol goede, natuurlijke en verse voedingsstoffen, zodat je hond elke dag de energie heeft om te rennen, spelen en knuffelen. Chōmi’s natuurlijk hondenvoer zonder granen  is dan ook pure verwennerij voor jouw hond.

Natuurlijk en graanvrij hondenvoer van Chōmi bestellen?

Bij Chōmi geloven we in de eenvoudige dingen voor jouw trouwe viervoeter. Een evenwichtig en voedzaam dieet, genoeg beweging en heel veel liefde en aandacht maken jouw hond helemaal happy. Samen streven we naar een wereld vol blije en gezonde huisdieren.

Hondenvoer Met Pootjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Chōmi’s graanvrije hondenvoer met veel vers vlees , natuurlijke ingrediënten én zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen maak jij jouw hond helemaal happy! Wil je het beste graanvrij hondenvoer voor jouw pup of hond bestellen? Ga snel naar onze website en ontdek ons verse en natuurlijke hondenvoer (graanvrij) of vraag een op maat gemaakt consult aan voor deskundig voedingsadvies.

 

 

Dit zeggen onze klanten